BTT: Lliça d’Amunt – St. Feliu Codines – St. Miquel del Fai

Quim i Jordi
El Quim, el kilian, el Donato i jo el Jordi, fem una sortida amb bicicleta sortint de Lliça d’Amunt, fins a Sant Feliu de Codines, llavors anem a Sant Miquel del Fai fins a Riells, i tornem per la carretera de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana i Lliça d’Amunt.

Quasi 40 Km, amb un mega vermut!!! Genial!!Fitxa tècnica:


Distancia: 38,27 km
Temps real (sense parades): 2:47 hores
Velocitat Mitjana: 14,35 km/h
Velocitat Maxima: 58,3 km/h

La Ruta


Ens trobem tots a casa els pares del Quim a Lliça d’Amunt, som el Quim, el Kilian, el Donato i jo en Jordi. Son les 9:00 del matí, el dia es fresc i es preveuen núvols.

Descarreguem les bicicletes del cotxe, carreguem aigua i comencem a pedalar per camins direcció Caldes de Montbui, passant per la urbanització de Can Farell de Lliça d’Amunt. Abans de arribar a Caldes agafem la urbanització dels Lledoners, es asfalt i anem pujant, i pujant tot per asfalt, travessem varies urbanitzacions: urbanització Can Regasol, La Pineda, Castell de Montbui i Saulons d’En Deu, fins que finalment arribem a Sant Feliu de Codines. El camí ha estat tota l’estona de pujada.

El “mariquilla” del Quim fet una “merda” ;)

el mariquilla

Un cop a Sant Feliu de Codines, anem a la plaça del Ajuntament i aprofitant que tenim set i fa sol ens assentem a una terrassa a fer un bon vermut, patates, olives, escopinyes i una clara de mig, sempre hi ha el “mariquilla”que es pren una fanta oi Quim?

Desprès del vermut, agafem les bicicletes i ens anem direcció Sant Miquel del Fai, també es per asfalt i es una pujada continuada, però podem gaudir de unes vistes impressionants de quasi tot el Vallès!!!

Vistes

Per entrar a Sant Miquel del Fai s’ha de pagar, però parlem amb el vigilant perquè nosaltres volem baixar pel camí fins a Riells del Fai, i no tenim temps de visita el monestir. Ens deixen passar sense cap problema.

La baixada, primer hem de passar per uns 15 esglaons i desprès es una torrentera amb algun tros de força pendent i amb moltes pedres. La veritat es que disfruto com un camell amb aquest caminet!!! El Kilian i el Donato fan un bon tros baixats de la bicicleta! (uns altres “mariquilles” jejeje)

Quan arribem a Riells del Fai passem per la font de la pineda i continuem per carretera fins arribar a Bigues.

Des de Bigues com que ja se’ns ha fet tard i hi ha molta gana per dinar, continuem per carretera cap a Santa Eulàlia de Ronçana i finalment Lliça d’Amunt.

Total hem fet quasi 40 km, gens malament, i la part de Sant Miquel del Fai la recomano a tothom per les vistes a tot el Vallès.

Links


Lliça d’Amunt
Sant Feliu de Codines
Bigues i Riells
Santa Eulàlia de Ronçana
Sant Miquel del Fai

FOTOS


Per ordre: Donato, Quim, kilian i Jordi

tots

Vistes de Puiggracios i els Cingles/p>
Vistes

El Kilian a un tram que no hem pogut fer sobre la bici.

Kilian

Jo i el Donato, parlant per on passarem

Jordi i Doanto

Quina cara de patiment eh Quim??? :)

Quim

… i per fi la recompensa, a Sant Feliu de Codines fent el vermut!!!

Quim

Vistes de Riells

Vistes de Riells

… quan apreta, apreta!!

urgencia

kilian

Sant Miquel del Fai

 Sant Miquel del Fai

Vistes

Cascada d’aigua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>