Escalada a La Mola (Sant Llorenç del Munt): Sardineta de baix

Escalada a Sant Llorenç del Munt, ben a prop de la Mola: Sardineta de baix
Últim dia d’escalada abans de les vacances d’estiu, amb sopar inclòs! Aquest cop anem a Sant Llorenç del Munt, a La Mola, anem al sector anomenat la Sardineta!Informació general


Ens dirigim cal a Matadepera, i arribarem al màxim de a prop de Cavall Bernat, allà aquest sector el tenim força a prop.

La ressenya


He tingut de fer 2 fotos, ja que amb una de sola no es veia mes, la primera foto seria a ma esquerra i la segona davant, estan unides mes o menys en un angle de 90 graus.

Ressenya de la Sardineta
Ressenya de la Sardineta
1 – Cazo Grande (5+)
2 – Usimàndries (5)
3 – Yankee (6a+)
4 – Mirage (6b)

L’escalada


Som el Xavi, el Carlos, l’Ester, el Juanjo, la Asun i jo, ens posem en parelles i ataquem 3 vies, jo i el Juanjo comencem per la numero 3 ”Yankee”, el Xavi i la Ester la 1 “Cazo Grande”, i el Carlos i la Asun la 4 “Mirage”.
En general per totes aquestes vies, els primers 5 metres son de mantega, es a dir una roca que es desfà i no dona cap tipus de seguretat, però la següent part, molt millor!!

La via 1 i 2 força assequibles, i disfruto com un camell! ;) Però la 3 pateixo molt, massa nivell per mi! jejeje

Avui com que ens quedem a sopar a casa l’Ester i el Juanjo, i es la despedida fins desprès del estiu, decidim apurar els últims raig de sol i decidim anar a fer el “Cavall Bernat”.

Links


Club muntanyenc de Terrassa
Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

FOTOS


La Ester

La Ester

El Carlos i el Juanjo

El Carlos i el Juanjo

One thought on “Escalada a La Mola (Sant Llorenç del Munt): Sardineta de baix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>