Escalada a Montserrat: Vermell del Xincarró, zona esquerra, sector xemeneia

Escalada a Montserrat: Vermell del Xincarró
Torna a ser dijous, i ens escapem a escalar, s’ha d’aprofitar el bon temps!!!
Aquest cop tornem a Montserrat pero anem ala Zona de Vermell del Xincarró, per la zona esquerra, al sector xemeneia.Informació general


Ens dirigim cap a Montserrat, cap al Bruc, i allà seguirem les senyalitzacions direcció El Refugi Vicenç Barbé. I just quan trobem un camí cap a la dreta amb la senyalització de la foto aparcarem els cotxes, llavors son uns 20 minuts caminant per aquest camí a la dreta.

Arribar Vermell del Xincarró

La ressenya


Ressenya Vermell del Xincarró
1 – Eva 5b 15 m
2 – Rosa 5b 15 m
3 – Ester 6a 15 m
4 – San Agustín 6b 25 m
5 – Bruguera Matas 5c+ 30 m

L’escalada


Som el Xavi, l’Ester, el Juanjo, la Asun, jo i un altre amic nou que no m’en recordo del nom
;(

Participants

En aquesta placa les vies 1, 2 i 3 son curtes de uns 15 metres, en canvi les altres 2 son de 25 a 30 metres.

Personalment jo faig la “Eva” i la “Rosa”, i realment un 5b ni de conya, sobretot la “Eva”, te una sortida que tranquil•lament podria ser un 6a!!! En general creiem que aquestes dues no tenen el grau que marquen!!!

L’Ester i el Xavi com que van mes rapids que ningu, sera que en saben mes (jeje) es posen a la via 5 la “Bruguera Matas”, es una xemeneia impressionant, mireu quines fotos del Xavi!! Com que ja es fa tard i volem anar a fer la cerveseta, decidim plegar, un altre ja farem aquesta xemeneia!

El Xavi

One thought on “Escalada a Montserrat: Vermell del Xincarró, zona esquerra, sector xemeneia

  1. jo els hi posaria a tots els vials la nota més alta que pugues perquè jo segur que no pujava ni el nº1! tot i que si m’agradessin les mongetes… potser si coincideix el dia… algun si que podria pujar, tu que en saps serveix aquest tipus d’ajut per pujar-hi per aquí?

    tant llegir noms de noies que m’he cregut que hi anaven amb vosaltres 3 noies en comptes de 2 i ja t’estava a punt de reclamar la foto de la 3ª noia… tic molt malament… això de gandulejar després de treballar em cansa més que no pas el treball a can jad :/

    apa em sembla que aniré tirant cap al sobre que si no demà encara hi arribaràs i no hi seré… saps d’algun lloc on et venguin hores de son?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>