Sortim de festa!!! ;)

Torrent de la Bleda
Normalment no acostumo a escriure articles de festes, però es que aquest divendres varem celebrar … ben ve no ho ser, el fet es que varem treure de casa al Sr. David Fernandez, si si, ho heu llegit be i va aguantar com un campió!!!Sopar i ballaruca


Divendres nit, el Efren esta per Terres Catalanes, i el Xurru disposat a sortir de nit, es mes fàcil que et toqui la loteria de Nadal que no pas el Xurru estigui disposat a sortir de nit, encara que va fer algun intent a ultima hora per quedar-se al seu estimat sofà!!! Jajaja
Total, tots els ingredients perfectes per a fer una sortideta de “mascles” jajaja!!!

Som l’Arian, el Quim, El Xurru, l’Efren i jo mateix, agafem un cotxe i cap a sopar a Mataro, on ens trobem amb el trio meravelles, el Balric, Mario i Felix. Ara feia temps que no fèiem cap sortida nocturna, sobretot des de aquí felicito als 3 pares per fer aquest esforç!!! ;)

Desprès del sopar, per cert força bo, i desprès de les cerveses i del vi, tots animats cap al Ugly, com diria el Xurru, a fer uns riures i uns beures!!! ;)
Per cert, el Ugly es una cerveseria Irlandesa on la Guinness esta boníssima!!! jejeje
Aquí es va afegir el kilian. Desprès del Ugly amb la directa posada cap a Manaus, a fer el remate final, el Xurru animadíssim!!! I el Creus lesionat, fent-se cures ell mateix!! Jejeje

Una nit molt divertida!!! Ara a esperar la pròxima, quant serà? Uffff hem sembla que aquesta resposta trigarem molt temps a saber-la!!!! :)

FOTOS


Kuantuuu hombre sueltuuuuu

Tots

Jo el Creus i el Xurru!!!

Jo, el Quim i el Xurru

Xurru, Efren, Kilian i el Arian

 Xurru, Efren, Kilian i el Arian

El Quim lessionat!!! Creus, eren venes o paper de WC? Juasjuasjuas

El Quim lessionat

La gent es volia fer fotos amb el Quim!!! Mai ningú havia vist un lesionat amb una ma a la ferida i l’altre un cubata!!! Arian ara ja li podràs dir al teu fill: Jo aquella nit hi vaig estar!!! ;)

El Quim lesionat

Com podeu comprobar el Xurru estava moooooolt animat!

Xurru animat!!!

5 thoughts on “Sortim de festa!!! ;)

  1. Jajaja!!! Raig, mariquilla!!!! Molt bó el mini reportatge. Les fotos del Creus no tenen preu (para todo lo demàs Mastercard ;) )).
    Cuida’t i que vagi bé el viatge per l’Argentina. Quan torni a baixar ja quedarem i m’ho expliques amb pels (rossos of course) i senyals.

  2. Ei maeiquilles si q estava lesionat!!!! lo q passa es q el whisky et fa fer coses increibles!!!!
    Bueno com va la feina perque jo estic a Argentina de festa!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>